Ontwikkel jouw talent

MR. Groen v. Prinstererlaan

Op het Gomarus College in Assen kennen we elke leerling. We weten wie je bent, waar je voor gaat en hoe het met je gaat. Dat merk je aan de sfeer in ons schoolgebouw. We werken graag samen met respect en op basis van vertrouwen. Je merkt het ook aan het vak Talentontwikkeling. Bij dat vak staan jouw talenten centraal. We geloven dat een goede sfeer en een vertrouwde leeromgeving jou op weg helpen naar je diploma. Onze slagingspercentages zijn dan ook uitstekend. Kies je voor Gomarus Assen, dan kies je voor leren voor je leven! 

Bij ons staan de Bijbel en het geloof centraal

Op het Gomarus College kun je alle niveaus volgen. Van vmbo met leerwegondersteuning tot en met vwo. De doorstroom naar de bovenbouw is voor alle niveaus uitstekend. Doe je de richting vmbo-tl dan kun je bij ons examen doen.

We sporten veel! Dankzij het vak Talentontwikkeling heb je de kans om kennis te maken met veel verschillende sporten zoals atletiek, basketbal, tafeltennis, voetbal, hardlopen enz. enz. Soms krijg je een clinic van beroepssporters en regelmatig gaat er een Asser team naar provinciale en landelijke wedstrijden. 

Ik heb met Talentontwikkeling zangles gehad van een professionele zangeres.

Kim, derdejaars HAVO